en de fr es it ru pl sk cz hu at ua ro li in pt nl se dk gr il cn be ch tr
topdestination.se
Logi i Europa och världen   |   Bokning (Log on)
Världen > Österrike > Kasten bei Böheimkirchen > Pedro's
Pedro's 4*

Pedro's, Dörfl 19, Kasten bei Böheimkirchen

3072 Kasten bei Böheimkirchen Österrike Niederösterreich

Karta             Dela detta hotell:

Klicka på fotot och se alla tillgängliga foton från Pedro's.

Typ av logi

Hotell

Hotellets utrustning

Restaurang, Husdjur accepteras, Bar, Bastu, Trädgård, Terrass, Rökfria rum, Fiske, Familjerum, Fotvandring, Gratis Wi-Fi.

Accepterade kreditkort

Maestro, Bankcard, Visa, Euro/Mastercard, EC-Card.

Ankomst

från 17:00 till 21:30

Avresa

från 07:30 till 10:00

Rum

Typ av rumMax antal personer Pris
Dubbelrum
Minibar, Dusch, TV, Telefon, Balkong, Gratis toalettartiklar, Toalett, Satellit-TV, Badkar eller dusch
Dubbelrum Standard
2       Om du uppger datum och söker på tillgänglighet
får du upp även hotellpriser under den givna tiden!
Svit
Minibar, Dusch, Badkar, Telefon, Hårtork, Arbetsbord, Sittmöbler, Gratis toalettartiklar, Toalett, Värme, Omklädningsrum, Satellit-TV, Heltäckningsmatta, Gästtoalett, Anslutande rum finns att tillgå, LCD-/Plasma-/Platt-TV, Soffa, Väckningsservice, Garderob, Trädgårdsutsikt, Bergsutsikt, Allergivänligt, Städredskap, Extra badrum, Övre våningsplan kan endast nås via trappa
Svit med 2 sovrum
4       Om du uppger datum och söker på tillgänglighet
får du upp även hotellpriser under den givna tiden!

Valutakonverterare

Kort beskrivning

Located in the beautiful foothills of the Alps and only a 10-minute drive from Sankt Pölten, the Hotel Pedro’s has been known for its individual service and the unique Austro-Mediterranean ambience for more than 20 years.

Pedro’s offers a pleasant atmosphere in a lovingly restored palace for recreation seekers, business travellers and gourmets alike. Relaxing hours in a central location await you, with cosy and comfortable rooms, Pedro’s award-winning restaurant, a bar with a fireplace, and the Sweet Lounge. Enjoy complete tranquillity amidst a 30,000 m² park in the Vienna Woods between Vienna and St. Pölten.